HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Ízületvédő - Joint Caps

2010.08.23. 20:56 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: izulet izuletvedo joint caps

Újgenerációs ízületvédő, amelyben az a különleges, hogy glükozamin-szulfát helyett hyaluronsavat juttat az ízületbe. Ez azért nagy dolog, mert a glükozamin-szulfát amúgy is hyalurosnavvá kellene, hogy alakuljon, viszont ezt kis hatékonysággal tenné. Tehát így ki tudunk hagyni egy felesleges lépést, és ízületünket nagy dózisú hatóanyaghoz juttatjuk. Ezzel persze nem találtuk fel a spanyolviaszt. Ezt már régóta tudjuk, hogy ez lenne a helyes út a hatékony ízületépítés felé. Az ortopéd orvosok is hyaluronsavat fecskendeznek az ízületbe akut probléma esetén. Eddig az okozta a problémát, hogy miként juttassuk át a hatóanyagot a gyomorsavon. Nos, az ActivLab megoldotta...

A hyaluronsav az ízületi folyadék egyik alkotóeleme – egy összetevő, amely csökkenti a súrlódást az ízületekben azáltal, hogy síkosítja az ízületi felszínt. Fokozza az ízületi folyadék viszkozitását és javítja a mozgékonyságot síkosító hatása révén. A készítmény hatását fokozza a kondroitin, amely a porc építőanyagaként biztosítja az ízületi porc rugalmasságát és ellenállóképességét. Továbbá, a hyaluronsav szinergikusan hat a fehérfűz-kivonatból (Salix alba) kinyert szalicilátokkal, csökkentve a gyulladást és a fájdalmat.

Akár meg is vehetnéd! Nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr762242206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása