HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Master Meal, az egészséges levespor

2010.08.26. 17:24 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: étrend kiegészítő master meal

A Master Meal az elsõ egészséges levespor a világon, amely NEM TARTALMAZ hozzáadott mesterséges anyagokat.

Máshogy fogalmazva a Master Meal az elsõ alacsony kalóriatartalmú, magas fehérjetartalmú, természetes levespor, amelynek tartós fogyasztása POZITÍV hatást gyakorol a szervezetre.
Így mindenki számára az egészséges étrend része lehet, legyen szó profi sportolóról, vagy bárkirõl, aki diétázik. Ugyanígy ajánlott mindazok számára is, akik egyszerûen próbálnak odafigyelni arra, hogy amit esznek, lehetõleg az egészségüket szolgálja.
A zacskós levesek vonzereje ebben a „rohanó világban” nem véletlen, hiszen kinek van ideje, kedve manapság a hét minden napján fõzni? Azonban egy kis meleg étel – vagy annak illúziója – nagyon jól esne a gyomornak.

A Master Meal, a zacskós leves minden elõnyével, vagyis, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthetõ, nem csak a meleg étel illúzióját jelenti. Igazi tápanyagok vannak benne, nem pedig korábban sosem hallott, multik által levédett formulák. (Ezeket onnan ismerhetjük meg, hogy egy R szimbólummal - Copyright, Registered Trade Mark, stb... - vannak jelölve, és senki sem tudja, hogy mit is jelentenek.)
A Master Meal tápanyagairól viszont mindenki hallott:
• Fehérje: mégpedig a legértékesebb forrásból, szárnyashúsból. Ki ne tudná, hogy a fehérje építi fel testünket, izmainkat. Aki pedig fehérjét akar bevinni szervezetébe, nem a tej, tojás, szója az elsõ gondolata, hanem a HÚS. Abból is a legtisztább: a csirke.
• Szénhidrát: rizs formában. Azt is szinte mindenki tudja, hogy aki diétázik, köretnek rizst ehet. (Az élettani szempontból legfontosabb rizskeményítõ formában, amely energiát termel, és felügyeli a fehérje és a zsír emésztését.)
• Étkezési cellulóz, mely segíti az emésztést.
• Kollagén, mely az ízületek, csontok állapotán javíthat.
• Karnozin: egy két aminosavból álló természetes vegyület, mely jelen van szervezetünkben, és az izmok hosszú távú terhelhetõségét biztosítja.
• A vitamin
• B vitamin
• C-vitamin

• 0% zsír
• 0% koleszterin
• 0% mesterséges színezék
• 0% mesterséges ízesítõ
• 0% mesterséges állományjavító

MM (Master Meal) - A dipeptidek ereje

A legújabb tudományos kutatások bizonyítják, hogy az emberi szervezet ereje, munkabíró képessége és a fáradékonysággal szembeni ellenállása elsõsorban a dipeptideknek köszönhetõ.
Dipeptidek csak az állati eredetû fehérjékben találhatók, de a legnagyobb mennyiségben a szárnyasokban fordulnak elõ. A dipeptidek két aminosav peptidkötésébõl jönnek létre kondenzáció során. Hatásuk az emberi szervezetre attól függ, hogy mely aminosavak vesznek részt ebben a reakcióban. A karnozin dipeptid, amely a szárnyasfehérjékben található, nagyon fontos szerepet játszik a sportolók szervezetében. A karnozin növeli az izmok képességét, hogy lassítsák a hidrogénionok hatását, így megelõzik az izmok savasodását, ezáltal hosszabb és nehezebb edzésre leszünk képesek. A karnozin segít az izomsérülések megelõzésében, valamint segíti a regenerációt. Szerepet játszik az antioxidációs és neurotranszmissziós folyamatokban és természetes alapot nyújt a nitrogénoxid termeléshez.

A fentiekben említettek alapján láthatjuk, hogy a gyártó által fejlesztett forró szárnyaserõlevest fogyasztva, segítjük erõsíteni, energiával ellátni és regenerálni szervezetünket.

MM Master Meal - Az elsõ forrón fogyasztható táplálék-kiegészítõ a világon

A Master Meal egy olyan táplálék, protein-szénhidrát kiegészítõ, mely elsõsorban erõsportot ûzõknek készült, illetve azoknak, akik minél gyorsabban szeretnék növelni izmaikat és izomerejüket. A legkiválóbb minõségû összetevõket tartalmazza, alapja a szárnyashúsból nyert protein hidrolizátum. Ez a táplálék-kiegészítõ közel 100%-ig emészthetõ, magas biológiai értékû proteint tartalmaz(30%), tartalmaz valamint keményítõt, megfelelõ mennyiségû kollagént, B-vitaminokat és cellulózt.
Nem tartalmaz semmilyen kémiai eredetû adalékanyagot vagy zsírt, ezért azok közé a természetes és alacsony kalóriatartalmú termékek közé tartozik, melyek - gyakori fogyasztás eseten - pozitív hatással vannak a szervezetre. Mivel zsírt nem tartalmaz, ezért gyakran fogyaszthatjuk, ami nem jellemzõ más táplálék-kiegészítõkre.

A Master Meal hatása az izomtömeg-növekedésre - az optimális aminosav profil.

Az izomnövekedés feltétele a proteinekben lévõ, megfelelõ láncolatú aminosavak másolása. Ez azt jelenti, hogy akár egyetlen aminosav hiánya vagy egy kis hiba az adott proteinben zavart okoz a szintézisben. A protein tápértéke elsõsorban az adott proteinben lévõ exogén aminosavak arányától és mennyiségétõl, valamint az emészthetõség fokától függ (az egyes aminosavak emésztés során az emésztõszervekben való felszívódása, felszabadulása). A Master Mealben lévõ fehérjék ideális összetételû aminosavakból állnak; megfelelõ mennyiségû és arányú exogénekbõl és endogénekbõl, melyek szükségesek a fehérjeszintézishez és a "de novo" szintézishez, azaz új sejtek építéséhez, ami izomnövekedéshez vezet.

A Master Meal tartalmaz dipeptideket, melyek nem találhatók meg egyetlen más táplálék-kiegészítõkben sem. Egy sportolók számára fontos dipeptid, - amely megtalálható a Master Mealben -, a karnozin, mely két aminosavból áll: beta-alanin és L-hisztidin. A karnozin segíti az intenzív, hosszan tartó edzést, megelõzi az izmok savasodását a hidrogénionok "elfogása"(gátlása) által. Ugyancsak véd a sérülésektõl és gyorsítja a regenerálódást.
Ehhez egy feltétel szükségeltetik: a karnozin sûrûséget az izmokban megfelelõ szinten kell tartani, mert az csökken az edzés hatására. A Master Meal többlet karnozint biztosít, így eléri a megfelelõ izom pH értéket, ezáltal az izmaink kész állapotba kerülnek a nehéz edzéshez.

Master Meal - Kollagénban, cellulózban és vitaminokban gazdag táplálék-kiegészítõ

Ami létfontosságú szerveinkben, az a strukturális proteinek jelenléte; ezek felelõsek az új sejtek termeléséért és a sérültek újjáépítéséért. Az egyik legfontosabb strukturális protein a kollagén. Ez adja az inak és ínszalagok struktúráját és segít a sérült sejtek újjáépítésében. Tökéletes segítséget nyújt az ízület - és porc regenerációhoz, pozitív hatással bír a csontfájdalomra. A Master Mealben lévõ kollagén a legjobb elérhetõ forrásból, szárnyasproteinbõl származik. A Master Meal szintén tartalmaz cellulózt és B - vitaminokat. A Master Meal következõ fontos alapanyaga az étkezési cellulóz. Fontos és hasznos szerepet játszik az emésztésben és közvetetten a szervezet anyagcsere folyamataiban. Általánosságban elmondható, hogy az emberi emésztésben a cellulóz játssza az úgy nevezett fiziológiai vagy élettani seprû szerepét. Master Meal - A táplálék-kiegészítõ, a szénhidrátok leghasznosabb formájával. Az evést élettani szempontból nézve, a leghasznosabb szénhidrátok az összetett szénhidrátok. Ezek - rizskeményítõ formájában - megtalálhatók a Master Mealben. Miután a keményítõ glükózra bomlik, azután felszívódik a vérbe, energiával látja el a sejteket, védi a proteineket, strukturális és biológiailag aktív anyagokat termel, serkenti az érzékeinket (javítja az érzékelést), és kontrollálja az élelmiszer-bevitelt. Ugyancsak nélkülözhetetlen a zsír - és aminosavak átalakításához az emberi szervezetben.

Miben különbözik a Master Meal más táplálék-kiegészítõktõl

Különbözik, mert:
• forrón tálalható és fogyasztható étel
• szárnyasfehérjét tartalmaz
• optimális az aminosav összetétele és dipeptideket tartalmaz
• 100% -ban zsírmentes
• 100% -ban mesterséges adalékanyagoktól mentes
• kollagént tartalmaz
• egyszerûen elkészíthetõ
• két hagyományos ízben kapható

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr912250022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása