HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Krajcsák Márk és az Activlab

2010.09.15. 22:39 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: squash krajcsák teamactivlab

A valaha volt legsikeresebb magyar fallabdázó, Krajcsák Márk - természetesen - szintén ActivLab étrend-kiegészítőket használ.

Márkról sokan tudjuk, hogy a világranglista 37. helyén is volt már, vagyis a világ élmezőnyébe tartozik.

De erre térjünk vissza később! Ha érdekel bővebben, nézzétek meg a vele készült riportot a Mozgás TV-n!

 

 

 

Szóval, a tápkiegek, amiket Márk használ:

  • WPI 90 - Whey Protein Isolate 90 - tejsavó fehérje izolátum. Márk kedvence a vaníliás ízesítésű, 20 x 30 grammos tasakos kiszerelést használ a könnyebb kezelhetőség miatt. Lévén, hogy sokat utazik, jól ki tudja használni a kedvező csomagolás előnyeit. Így nem kell egy nagy bontott csomaggal rohangálnia a világban fel és alá, ráadásul
  • Amino Blend 3 ízesített aminósav készítmény.
  • HOT Sport izotóniás ital. A fallabda a világ egyik legmegerőltetőbb sportága, különösen ilyen magas szinten. A készítmény segít Márknak visszapótolni az elvesztett energiát és elektrolitokat. L-karnitin tartalma pedig segít formában maradnia. Kedvence a grapefruit ízesítés, praktikus szempontok miatt 1 kg-os kiszerelésben szokta vinni.
  • Joint Caps ízületvédő. A squash az ízületek számára is az egyik legmegerőltetőbb sport. A Joint Caps pedig az egyik legjobb ízületvédő, amely a modern hyaluronsav hatóanyagot tartalmazza.

Kedves professzionális és hobbi fallabdázók! Ha Márknak beválik, akkor nektek is...

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr462299252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása