HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Jenei István felkészülés 1.

2010.10.23. 23:15 | CT2010 | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Hamarosan eljön a nagy nap.:) Újra színpadon fogok állni. WFF világbajnokság, okt.23-án. Ma kezdtem a vízmegvonást és a ch töltést. 97 kg vagyok, ami a színpadon ha minden jól megy kb.95-94 kg lesz. Ma már pihi van és ráhangolódás. Tegnap még volt kb. 18-20 személyi edzésem, amivel este 7-re végeztem, mindezt 3 napig 0 ch-val voltam muszáj végignyomni, plusz napi 2 edzés. Mit mondjak? Alaposan leszívott. :) Bár, idén is mint mindig, volt egy-két akadály, de a felkészülésem nagyjából zavaralan volt. Hamarosan képekkel, és remélhetőleg jó erdeményekkel jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr172394224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása