HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

ActivLab Team: Tatarek Rezsi

2010.09.10. 19:06 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: rezsi activlab csapat

Na, őt nehéz pár szóban, mondatban összefoglalni. Azért csak próbáljuk meg: ő az, aki mindig edző volt. A fitnesz Leninje: edzett, edz és edzeni fog. Az Iron Box Dr. House-a, vagy talán a magyar Chuck Norris...

A hazai fitnesz sportélet egyik legismertebb és legnépszerűbb prezentere.  Három évtizedes múltja a sportban (küzdősportoktól a táncon át az aerobikig, majd a fitneszig) páratlan e területen.
Az Iron Box rendszer megalkotója. Emellett minden fitnesz eszközzel jól bánik, bármelyik veszélyes fegyverré válik kezében... Óráin - tartsa is azokat bárhol - mindig rengetegen vannak.
A Gold Center egyik szakmai vezetője, sokszoros Presenter of the Year győztes, a Blikk Fitt fitnesz edzője. Mindezek ellenére folyamatosan képzi magát.
És hogy hol tart ezzel az önképzéssel most? Az bizonyos, hogy mára a hazai mazochisták legismertebb képviselője. Követői száma jelentős. De félre téve a tréfát... Mi is rendszeresen látogatjuk az óráit, és a Goldb nagy aerobik termében mindig 100 körül vannak az órán. Edzők, oktatók is járnak az óráira szép számmal, ami komoly elismerés, és garantálja a magas szakmai színvonalat.
Azt mindig megállapítjuk, hogy kondija elképesztő. Szerintem még unkokáink is járnak majd hozzá edzeni. Reméljük, hogy ehhez - legalább részben - mi is hozzájáulunk. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr182273556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása