HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Team ActivLab

2010.08.20. 12:28 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: activlab activlab csapat activlab versenyzo

Az ActivLab csapat: hosszú ideje úgy dolgozunk Magyarországon, hogy lehetőleg minden sportág legtehetségesebb. legsikeresebb versenyzőit gyűjtjük magunk köré, akikkel közösen építjük cégünk jövőjét, és persze az ő jövőjüket és jelenüket. Olyan sportolókat tudhatunk csapatunkban, mint Viski Erzsébet, Berkes László, Tatarek Rezső, Krajcsák Márk... Mindig le vagyok nyűgözve, ahogy felsorolom.

Szeretnénk tehát itt egy pár mondatban bemutatni nektek az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítő termékcsalád csapatát. Tudjátok, akikkel szinte mindenhol találkozhattok...

Ahol e szezonban biztosan találkozhatsz a Team ActivLabbal:
- Czanik Balázs rekordkísérlete
- Fitbalance
- Fitparádé

Részletesebb versenynaptárunk hamarosan ugyanitt...

Berkes László

A legizmosabb zaru. Már nem Magyarországon, a világon... Az egyik legismertebb, és legelismertebb testépítő versenyző és edző. Nemcsak versenyzőként elért eredményei predesztinálják erre, és még csak nem is az, hogy az IFBB szövetségi kapitánya. Ez természetesen mind kell hozzá, de az is, hogy emberileg olyan legyen, amilyen. Vagyis egy kellemes, nem megosztó, mindenki számára elfogadható, hiteles személyiség.

Szóval mik is azok eredmények?

Laci vezette be Magyarországon az Arnold Classicról jól ismert Pump and Run versenyeket. Ennek már több éves hagyományt is teremtett. Olyannyira, hogy ma már nincs valamire való rendezvény Berkes Laci Power Zónája nélkül. Sokan próbálták utánacsinálni, de azért mégis csak az az eredeti, amit ő csinál. Emellett ő a Mozgás TV egyik állandó riportere is.


Legjobb ereményei tehát:
- 4 x World Police and Fire Games Champion, Body Building Overall Winner
- 6. hely az Arnold Classic-on, nehéz súlyban

Jenei István

Testépítő múltja és jelene, eredményei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Debrecen és egész Kelet-Magyarország egyik legelismertebb testépítője.

Eredményei:

- NAC Világbajnokság 4. helyezett
- 2-szeres nemzetközi bajnok
- 2-szeres magyar kupa győztes

István Debrecenben, a Corpus Fitnessben edzősködik és felügyeli a szakmai munkát. Emellett már rendszeresen

 

 

 

Suzy Kellner

Többszörös nemzetközi bajnok, aki a 2010-es évben szintén az ActivLab termékeivel készült fel.

Többszörös nemzetközi bajnok, Európa- és Világbajnok fitness figur versenyző.

 
 

 

 

Tatarek Rezső

Na, őt nehéz pár szóban, mondatban összefoglalni.
Azért csak próbáljuk meg: ő az, aki mindig edző volt. A fitnesz Leninje: edzett, edz és edzeni fog. Az Iron Box Dr. House-a, vagy talán a magyar Chuck Norris...

A hazai fitnesz sportélet egyik legismertebb és legnépszerűbb prezentere.  Három évtizedes múltja a sportban (küzdősportoktól a táncon át az aerobikig, majd a fitneszig) páratlan e területen. Ez látókörének szélességében
Az Iron Box rendszer megalkotója. Emellett minden fitnesz eszközzel jól bánik, bármelyik veszélyes fegyverré válik kezében... Óráin - tartsa is azokat bárhol - mindig rengetegen vannak.
A Gold Center egyik szakmai vezetője, sokszoros Presenter of the Year győztes, a Blikk Fitt fitnesz edzője. Mindezek ellenére folyamatosan képzi magát.

És hogy hol tart ezzel az önképzéssel most? Az bizonyos, hogy mára a hazai mazochisták legismertebb képviselője. Követői száma jelentős. De félre téve a tréfát... Mi is rendszeresen látogatjuk az óráit, és a Goldb nagy aerobik termében mindig 100 körül vannak az órán. Edzők, oktatók is járnak az óráira szép számmal, ami komoly elismerés, és garantálja a magas szakmai színvonalat.

Azt mindig megállapítjuk, hogy kondija elképesztő. Szerintem még unkokáink is járnak majd hozzá edzeni. Reméljük, hogy ehhez - legalább részben - mi is hozzájáulunk. :)

Rezsi honlapja: www.tatarekrezso.hu

Krajcsák Márk

A magyar fallabdasport valaha élt legsikeresebb versenyzője. Világranglista 37. helyezése példa nélküli, és egyben óriási fegyvertény.

Olyan sokszoros magyar bajnok, hogy már nem lehet tudni, hogy mi volt előbb a magyar bajnokság, vagy Krajcsák Márk. Még Chuck Norrist is megverné squashban...

Márk versenyeiről beszámolókat, versenynaptárt a honlapján találtok: krajcsakmark.hu.

 

 
Ananász - Bärlein Zsolt

A hazai táncélet egyik meghatározó alakja. Többszörös világbajnok. Úgy tud táncolni, hogy annak hetedhétországon is híre ment. Jöttek is a követek, hívták, vitték őt messzeföldre. De hát ez már rég vót, tán igaz se vót...

Tánciskolát vezet, koreográfiákat készít, marketingeskedik, stb...

Ebbő már mindenki számára világos lehet, hogy Ananász nem csupán tánctudásával van hasznára az ActivLab csapatnak.

Földvári Zsófia

Elismert aerobik oktató, sztárprezenter. Nemzetközi és persze hazai kongresszusok fitneszrendezvények állandó meghívott vendége, előadója.

Zsófival Budapesten, az Oxygen Wellnessben találkozhattok, vagy angyalföldön a Tornarena klubban (a Terem), amelyet Lamm Nikóval és Szutter Bettivel közösen üzemeltetnek.

www.tornarena.hu

 

 

 
Viski Erzsébet

A Club Fitnesz szakmai vezetője. Kiváló fitnesz szakember, személyi edző. Felkészültsége tényleg nem mindennapi. Nagy tapasztalattal állít össze komplex edzésprogramot étrenddel együtt nemcsak átlagembereknek, de akár élsportolóknak is. Ebben nyilván annak is óriási szerepe van, hogy ő maga is élsportoló volt.

11-szeres világbajnok, és 2-szeres olimpiai ezüstérmes kajakozó.

Sportpszichológiai és anatómiai ismeretei még inkább egyedülállóvá teszik a szakmában.

Honlapj: www.egeszsegesleszel.hu

Gulyás Ádám

MTB versenyző. Ádámban a legkülönlegesebb - már számunkra, mivel a bringához nem annyira értünk - hogy eltérően a többi magyar sportolóra jellemző csodavárástól van benne tehetség vagy érzék a self-management iránt. Vagyis képes azért tenni valamit, hogy valakinek megérje szponzorálni őt.

Ezt kiegészíti ráadásul önállósága is. Persze, eredményei sem lényegtelenek:

2004: Hungarian MX National Championship, Hungarian Cup OX and MX overall winner, member of Hungarian National MTB Team
2005: U23 Hungarian OX National Championship, and Hungarian Cup OX overall: 2nd place, member of Hungarian Olympic Team
2006: U23 Hungarian Cup OX overall: 3rd place
2009: Elite Hungarian Cup OX overall: 7th plaece with many technical problems.

www.gulyasadam.hu

Körmöndi Lídia és Balogh zsolt

A Victory Martfű az ország legsikeresbb kyo klubja. Vezetője Stefanovics József - Stefi.
Most ott kéne kezdenem, hogy amikor elkezdtünk kyo klubot keresni, akiket támogathatunk... Csakhogy nem kezdtünk el keresni. Sőt, eszünkbe sem jutott, hogy bármilyen karate klubot, egyesületet, dojot, vagy bármi ilyesmit támogassunk. Ami erről meggyőzött minket, az Stefi volt. Az ő személyisége, a sport iránti elkötelezettsége, alázata és ami ebből tanítványainak felé irányuló tiszteletéből tükröződik vissza.

Nem az ő érdemtelenségük, hogy itt mégis az egész egyesületet jelöjük, még ha marketing szempontból jobb lenne a 2 versenyző.
Lídia és Zsolt a Victory két kiváló sportolója, kiemelkedő eredményekkel, fontosabb eredményeik:

Körmöndi Lídia:
- Junior EB ezüstérmes
- Magyar Bajnok
- Hungarian Open ezüstérmes
- Croatia Turnament ezüstérmes

Balogh Zsolt:
- Junior és felnőtt Európa Bajnok
- 2x Hungarian Open Bajnok
- 2x Magyar Bajnok
 

És hogy miért nem kerestünk karate klubot? Mert a sportág jelenleg nem annyira populáris, nem elsőszámú célcsoportunk, és... Hogy támogathatsz egy klubot? Az egy csomó ember = csomó tápkieg = csomó pénz. És még csak nem is egy arc, amit tudnak kötni a brandhez.

Hogy akkor mégis hogy? Speciális eset. Egy jó közösség, ahol tudják, mi az, hogy hála, hogy a viszonylag kis támogatást is érhet idővel sokat - és eleve több, mint a semmi. És ahol mindez nem párosul üzleti szűklátással.

A Victory honlapja: victorykarate.hu

Németh Attila

A Blikk munkatársa. Az ActivLab Team tiszteletbeli tagja. Újságíróként természetesen nem számít profi sportolónak - márpedig csapatunkban csak profi sportolók lehetnek - azonban szemlélete és az általa elvégzett munka alapján megérdemli, hogy benne legyen e prominens csapatban. És persze, az is alapvető szempont, hogy ActivLab termékeket használ felkészüléséhez. Nos, ő ennek is megfelel... Ugyanakkor bizonyos szempontból ő az igazi profi sportoló, hiszen jelenleg azért fizetik, hogy sportoljon. Szerencsés. Na, igen.

 Ez elvégzett edzésének eredménye ez az átalakulás. Az eltelt idő 10 hét. Azt hiszem, hogy a változás elég szembetűnő. Ez, mint említettem, mind Attilát dícséri. Persze, Rezső szerepét sem lehet elhanyagolni, de azért nagyban kellett hozzá Attila is, hogy 10 hétig folyamatosan ott legyen edzéseken, végig is csinálja azokat, és persze, a kőkemény étrendet is be kellett tartani. És minden étkezésnél nem volt jelen Rezsi sem..

Rezsi mester révén került csapatunkhoz, és azóta velünk dolgozik, mármint szenved Tatarek úr mellett. Viszontagságairól, kalandjairól itt is olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr502235118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása