HTML

ActivLab

Ismert és kevésbé ismert sportolók, versenyzők beszámolói, vélemények a termékekről. Ajánlók amatőröknek és profiknak - profiktól.

Friss topikok

Rendezvényeink frissítés!

2010.11.19. 00:49 | CT2010 | Szólj hozzá!

Címkék: rendezvények squash testépités

A múlt hét elég húzós volt! Mármint a vége, főleg... Squash kupa és testépítő OB egy napon, plusz még persze vasárnap is. Nem túl közel egymáshoz. Csak hogy minden fasza legyen.

A squash kupa (2. Egyéni Országos Amatőr Squash Bajnokság) 2. selejtezője volt Pécsett. Ez volt szombaton. Szóval egy 220 km-es túrára indult kis csapatunk a fővárosból konkrétan a Griffből.

Pécsről visszavezetett utunk Budapestre, majd onnan Ausztrián keresztül Nagycenk - egy kis kitérővel Bükfürdőn. Vezettünk egy laza 740 km-t, és ezt kishíján kizárólag Magyarországon!

De hát most sem lesz ez másképpen! E hétvégén 3 helyen is találkozhattok termékeinkkel és/vagy csapatunkkal.

  1. IFBB Testépítő VB: Uránia Mozi, Budapest, szombat és vasárnap
  2. Cross Challenge OB: Testkovács Klub, Érd, szombat
  3. Suqash OB selejtező: Golden Ball Club, Győr, szombat

Tehát, most sem unatkozunk majd. gyertek és látogassatok meg minket, versenyezzetek vagy csak szórakoztassatok minket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://activlab.blog.hu/api/trackback/id/tr942458452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása